Hoe kunnen wij jou helpen?

Eigenlijk is geen enkele opdracht voor ons te gek. Toch hebben we geprobeerd het een beetje samen te vatten, en toen kwamen we uit bij de volgende 4 categorie├źn. Algemene timmerwerken voeren wij op regelmatige basis uit. Dit gaat om timmerwerken in de breedste zin van het woord, groot of klein. Ook doen we veel grote verbouwingswerken en karweiwerken, vaak projecten van meerdere weken. Ten slotte zitten we ook veel op en rond daken. Het leggen van volledige nieuwe daken, of het maken van een dakkapel? John Vermetten regelt het. Bekijk hieronder een totaaloverzicht van wat ik doe.

Wat ik doe

Algemene timmerwerken

Verbouwings-werken

Overige werkzaamheden

Mijn laatste projecten

Wekelijks werken wij aan tal van mooie projecten. Deze verzamel ik allemaal op mijn Facebook-pagina. Bezoek deze pagina via onderstaande knop. Volg mij als je op de hoogte wil blijven van al de laatste projecten.